Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Hyperion Endymion Viitseadmiral
|
Postitatud: Teis Mai 31, 2011 9:51 am Teema: |
|
|
Kuna suvel siis uus expansion tulemas pakuks ka UF seltskonnale, kes huvitatud proovimisest, 21 päeva trialeid. Nimelt saavad maksvad mängijad saata buddy invite, mis annavad 21p triali. Ja kui buddy peaks otsustama mängima hakkama, makstes ccp-le, siis saab buddy kutsuja ka ühe kuu mänguaega tasuta juurde. Tavaliselt olen mingi hunniku isk-i kah pärast buddyle andnud=) vabandused kui liigse reklaamina kõlab=p aga kui on huvi siis pm. ja kui meeldi siis ei pea ju trialist edasi minema=p _________________ He`s like fire and ice and rage.
He`s like the night, and the
storm in the heart of the sun.
He`s ancient and forever. He
burns at the center of time
and he can see the turn of
the universe.
And...he`s wonderful. |
|
Tagasi üles |
|
|
|
Postitatud: Esm Juun 06, 2011 9:51 pm Teema: |
|
|
väike video eve-i tuleviku visioonist. millisena ccp kujutab ette oma mängu 1, 5, 10 aasta jooksul.
http://www.youtube.com/watch?v=gRyXDlZKwgA
Halo meets mass effect meets eve online _________________ He`s like fire and ice and rage.
the universe.
And...he`s wonderful. |
|
Tagasi üles |
|
|
|
Postitatud: Teis Juun 07, 2011 12:27 pm Teema: |
|
|
Ja lisan veel Dust514 traileri, mis siis 2012 saabub. Kahjuks esialgu küll ainult PS3 exclusive.
http://www.youtube.com/watch?v=rKtYqWBR7h0
Koduleht _________________ He`s like fire and ice and rage.
the universe.
And...he`s wonderful. |
|
Tagasi üles |
|
|
OlenReigo20 Kadett
|
Postitatud: Laup Juul 02, 2011 1:30 am Teema: TERE |
|
|
Hakkasin seda ka alles mängima täna nimi on OlenReigo20 võin ka uue kasutaja teha kui keegi vajab ja tahaks eesti liitu ka
Lp Reigo |
|
Tagasi üles |
|
|
kalaa01 Lipnik
|
Postitatud: Laup Jan 07, 2012 3:42 pm Teema: |
|
|
Polegi seda enne näinud. Päris kena |
|
Tagasi üles |
|
|
|
|
Tagasi üles |
|
|
Equ Laevastikuadmiral
|
Postitatud: Reede Aug 09, 2013 12:50 pm Teema: |
|
|
Võtsin ka vahelduseks 3 kuulise subscriptioni jälle aga ei suuda kuidagi leida seda EVE-i võlu enda jaoks..ei teagi miks _________________ Live long and prosper! |
|
Tagasi üles |
|
|
Artzz Auliige
|
Postitatud: Esm Sept 30, 2013 8:44 pm Teema: |
|
|
Equ kirjutas: |
Võtsin ka vahelduseks 3 kuulise subscriptioni jälle aga ei suuda kuidagi leida seda EVE-i võlu enda jaoks..ei teagi miks |
Jõudsin ka EVEi maailma millalgi augusti alguses... ja olen saanud aru, et igasugu vingete vidinate saamiseks tuleb grindida ja veelkord grindida tere kah jälle |
|
Tagasi üles |
|
|
Equ Laevastikuadmiral
|
Postitatud: Esm Okt 07, 2013 9:22 am Teema: |
|
|
Tegin oma kolm kuud ära aga hetkel rohkem ei pikendanud. Väga jah sellise töötegemise mulje jätab ja tahaks nagu tegelt puhata ning mängida rohkem Keskendun hoopis hetkel rohkem Star Citizeni peale (teeb legendaarne Chris Robertson) . Aga EVE-i ei ole ka päris maha matnud, sest seal peaks ka varsti suurem uuendus tulema siis kiikab tagasi _________________ Live long and prosper! |
|
Tagasi üles |
|
|
Enterprise one of a kind
|
Postitatud: Esm Okt 07, 2013 2:14 pm Teema: |
|
|
Pole siin teemas enam ammu sõna võtnud, aga EVE-s olen nüüd mõnda aega tagasi olnud ning nagu mulle siin teemas soovitati, siis püsin nüüd high secis ja tegelen peamiselt level 4 missioonide tegemisega. Jah ma tean, et selle mängu tõeline sihtrühm katkuks selle väite peale ilmselt juukseid peast välja, aga pean ütlema, et minu jaoks on see päris meeldiv ajaviide, sest ühtegi teist sellist MMO-d, kus saaks endale kosmoselaeva kokku panna ja sellega vaenlasi lasta, ei ole. Star Trek Online ehk mingil määral liigitub sinna, aga see pole päris see. Põhiliselt skillin hetkel erinevaid relvasüsteeme, et saaks erinevaid laevu osta ja katsetada, kuidas nendega lennata on.
Mängust teadjamatele täpsustan niipalju, kaks põhilist lemmikut on mul 1400mm artillery Maelstrom ja tachyon beamidega Apocalypse Navy Issue. Tõsi küll, viimase fittimiseks pidin kasutama power grid implanti. Aga viimane ost on hetkel pulse laseritega Armageddon Navy Issue ja eks ma nüüd mõnda aega missioonitan sellega, kuni 3 kuud viimasest epic arcide tegemisest on täis tiksunud jälle (mis peaks mõne nädala pärast juhtuma) ning siis on aeg jälle Vargur garaa¾ist välja ajada. Siinkohal mainiks ka seda, et järgmises expansionis marauderitele kavandatavad muudatused tekitavad minu natuke ebamugava tunde, aga elame-näeme. _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
|
MadisV Kadett
|
Postitatud: Püh Juul 27, 2014 2:06 pm Teema: |
|
|
Kes veel lugenud ei ole. Päris hulll ikka. 300 000$ päevaga vastu taevast lasta _________________ Reklaamtooted |
|
Tagasi üles |
|
|
|